UJKU DHE SHTATË KECAT
November 14, 2018
Pylli i Luleve të Egra
March 13, 2019

365 Pyetje dhe Përgjigje

365 Pyetje dhe Përgjigje Që çdo ditë të vitit të mësosh diçka të re për botën që të rrethon Të gjitha pyetjet që bëjnë fëmijët tuaj, do të marrin përgjigje në këtë libër të jashtëzakonshëm! Pse delfinët janë aq të shoqërueshëm? Pse bie borë në dimër? Pse disa lule kanë aromë dhe disa të tjera jo? Pse macet bien gjithnjë në këmbë? Pse balonat fluturojnë në ajër? Pse janë të rëndësishëm satelitët meteorologjikë? Pse ëndërrojmë? Pse na bën mirë të luajmë sporte? Pse ora nuk është njësoj në të gjitha vendet e botës? Dhe shumë të tjera! .

13€