Libra Dhuratë

November 14, 2018

LIBRI I BEBES – VAJZË

Ruani me dashuri kujtimet më të rëndësishme të çasteve të para të vajzës suaj.
November 14, 2018

LIBRI I BEBES – DJALË

Ruani me dashuri kujtimet më të rëndësishme të çasteve të para të djalit tuaj.
November 14, 2018

PËR MOTRËN TIME TË DASHUR

Kur dikur ishim fëmijë, dhe kur kishim pos një lodër, ma dhuroje me dashuri, ti e shtrenjta ime motër.
November 14, 2018

NINULLAT PËR BEBEN TIM TË DASHUR

Nina-nana qesh me ty, Gjumi t’vjen në t’bukrin sy, Nina-nana, o shpirti im, Të ka nana sa gjithsinë
November 14, 2018

TË DUA PËRJET

Për të ardhur gjer te ti, udhë e ura do të ngre. Po të fshihesh dhe pas botës, do të gjej edhe atje
November 14, 2018

PËR VAJZËN TIME TË DASHUR

Ti je një dhe njësh do mbetesh, s’ta kalon ty askush tjetër. Je e shenjtë mes gjithë shenjtësh, je kurorë e artë ndër mbretër