Libra Edukim / Fëmijë

March 13, 2019

365 Pyetje dhe Përgjigje

November 14, 2018

UDHËRRËFYES I DJEMVE

Ky libër është i mbushur me këshilla dhe mënyra të provuara dhe të testuara, prandaj do të të ndihmojë ta kesh çdo gjë nën kontroll, me […]
November 14, 2018

UDHËRRËFYES I VAJZAVE

Ky libër është i mbushur me këshilla dhe mënyra të provuara dhe të testuara, prandaj do të të ndihmojë ta kesh çdo gjë nën kontroll, me […]
November 14, 2018

LIBRI I AKTIVITETEVE PËR DJEM

Të mbushim çdo ditë me argëtim pa fund! Gjëra të mahnitshme Ushqime të shijshme Vizatime argëtuese Lojëra interesante Gjëegjëza dhe kuize Sido që të ndjehesh, me […]
November 14, 2018

LIBRI I AKTIVIKETEVE PER VAJZA

Të mbushim çdo ditë me argëtim pa fund! Gjëra të mahnitshme Ushqime të shijshme Vizatime argëtuese Lojëra interesante Gjëegjëza dhe kuize Sido që të ndjehesh, me […]
November 14, 2018

VËSHTRO NË TRUPIN E NJERIUT

Në këtë libër të jashtzakonshëm do të mësosh gjithçka për pjesët e trupit të njeriut.