Libra Ekonomi / Biznes

March 13, 2019

TAKIMET QË SJELLIN REZULTATE

November 14, 2018

MARKETINGU 3.0

Marketingu 3.0, shkon përtej “mesazheve” të klientëve, duke përfshirë mënyrat sesi i përcakton dhe i mishëron vlerat e saja një kompani për një shumëllojshmëri riskuesish.
November 14, 2018

ARTI I REALIZIMIT TE SHITJES

Çelësi i bërjes më shumë e më shpejtë para, në botën e shitjeve profesioniste. Në këtë libër do të mësoni aftësi të përvetësueshme, të cilat mund […]
November 14, 2018

PSIKOLOGJIA E SHITJES

Qëllimi i këtij libri është që t’ju japë një varg idesh, metodash, strategjish dhe teknikash, të cilat mund t’i përdorni menjëherë për të bërë shitje më […]
November 14, 2018

STRATEGJIA E BIZNESIT

Përcaktimi i strategjisë së biznesit të mundëson të zhvillosh qartësi absolute për produktet, të organizosh burimet dhe të arrish rezultate edhe më të mira se më […]
November 14, 2018

SUKSESI NË SHITJE

Në secilën kompani, 20 përqind e shitësve realizojnë 80 përqind të shitjeve. Ata janë të dalluar, sepse performojnë pak më mirë në disa sfera të rëndësishme… […]