Libra Psikologji

November 14, 2018

SHKOLLA E JETES

Juve jeni personi i vetëm i kualifikuar për mbajtjen e frerëve të jetës suaj! Shkolla e Jetës do t’ju ndihmojë që vërtet të “shkolloheni” në shumë […]
November 14, 2018

DASHUROLOGJIA

Dashuria është përjetimi i shenjtërisë së jetës! Vetëm atëherë kur dashurojmë, arrijmë ta kuptojmë se kurrë nuk jemi ndarë nga thelbi jonë! Ky libër i kushtohet […]
November 14, 2018

MENDIMI POZITIV

Nëse arrin të mprehësh fuqinë e mendimit pozitiv, ti do të kesh më shumë lumturi, shëndet, zhdërvjelltësi, sukses dhe pamje më të mirë.
November 14, 2018

MENAXHIMI I STRESIT

Ky libër ju ndihmon të kuptoni se çfarë është ajo që ju bën të stresuar dhe ju tregon se si mund ta trajtoni atë.
November 14, 2018

SI TA NDRYSHONI JETEN E JUAJ

Zbulo qëllimin tënd. Bëj një ndryshim. Nëse nuk je i lumtur, nëse ndihesh i paplotësuar, i zbrazët dhe të mungon motivacioni, bëj një ndryshim. Mos ekzisto. […]
November 14, 2018

SI TE JENI TE LUMTUR

Ne të gjithë kemi kapacitetin për të qenë të lumtur Mund të ketë raste në jetën tuaj ku kjo duket një koncept sfidues, megjithatë ka disa […]