KU NDODHET SHTATESHJA E FSHEHTE
November 14, 2018
SHKOLLA E JETES
November 14, 2018

DASHUROLOGJIA

Dashuria është përjetimi i shenjtërisë së jetës! Vetëm atëherë kur dashurojmë, arrijmë ta kuptojmë se kurrë nuk jemi ndarë nga thelbi jonë!
Ky libër i kushtohet dashurisë dhe marrëdhënieve me të tjerët në të gjitha format e saj ngazëlluese.