Pylli i Arinjve të Dëborës
March 13, 2019
Balloja me Kostume
March 13, 2019

Festivali i Feniksit

Është koha për shfaqjen e veçantë me fishekzjarre në Mbretërinë Sekrete, ku Eli, Samëra dhe Jasmina mezi presin të shkojnë, mirëpo një magjistar i keq e ka rrëmbyer Mbret Gazmorin! Vajzat duhet t’ia punojnë magjistarit dhe ta shpëtojnë mbretin, ndryshe toka magjike do të jetë në rrezik të paparë...

3€