ARTI I REALIZIMIT TE SHITJES
November 14, 2018
SI TE JENI TE LUMTUR
November 14, 2018

MARKETINGU 3.0

Marketingu 3.0, shkon përtej “mesazheve” të klientëve, duke përfshirë mënyrat sesi i përcakton dhe i mishëron vlerat e saja një kompani për një shumëllojshmëri riskuesish.