SI TA NDRYSHONI JETEN E JUAJ
November 14, 2018
MENDIMI POZITIV
November 14, 2018

MENAXHIMI I STRESIT

Ky libër ju ndihmon të kuptoni se çfarë është ajo që ju bën të stresuar dhe ju tregon se si mund ta trajtoni atë.