Pylli i Luleve të Egra
March 13, 2019
Pylli i Arinjve të Dëborës
March 13, 2019

Pallati i Mjellmave

Eli, Samëra dhe Jasmina vizitojnë Pallatin e bukur të Mjellmave, por tmerrohen kur zbulojnë se një shtrigë e keqe po i frikëson mjellmat. Mbretëreshë Zemërkeqja ka lëshuar një tjetër personazh të keq nga përrallat, në Mbretërinë Sekrete! Do të jenë në gjendje vajzat t’i shpëtojnë mjellmat dhe ta rikthejnë shtrigën brenda në libër?.

3€