STRATEGJIA E BIZNESIT
November 14, 2018
ARTI I REALIZIMIT TE SHITJES
November 14, 2018

PSIKOLOGJIA E SHITJES

Qëllimi i këtij libri është që t’ju japë një varg idesh, metodash, strategjish dhe teknikash, të cilat mund t’i përdorni menjëherë për të bërë shitje më të shumta, më të shpejta dhe më të lehta se kurrë më parë.