Pallati i Mjellmave
March 13, 2019
Festivali i Feniksit
March 13, 2019

Pylli i Arinjve të Dëborës

Eli, Samëra dhe Jasmina po japin ndihmën e tyre në Pyllin e Arinjve të Dëborës, kur një përbindësh i frikshëm nis të vjedhë ushqimin e arinjve – duhet të jetë ndonjë nga personazhet e këqinj të Mbretëreshë Zemërkeqes! A do të jenë në gjendje vajzat ta kapin përbindëshin dhe ta rikthejnë në libër, apo të gjitha kafshët do të vuajnë nga uria?

3€