365 Pyetje dhe Përgjigje
March 13, 2019
Pallati i Mjellmave
March 13, 2019

Pylli i Luleve të Egra

Mbretëreshë Zemërkeqja është rikthyer në Mbretërinë Sekrete, dhe nga libri i përrallave i Samërës ka çliruar gjashtë personazhë të këqinj! A do të munden Eli, Samëra dhe Jasmina ta kapin gjigandin e stërmadh dhe ta rikthejnë brenda në libër, para se ai të shkatërrojë të gjitha lulet e rrëshirëmblës që rriten në Pyllin e Luleve të Egra?

3€