SI TE JENI TE LUMTUR
November 14, 2018
MENAXHIMI I STRESIT
November 14, 2018

SI TA NDRYSHONI JETEN E JUAJ

Zbulo qëllimin tënd. Bëj një ndryshim.
Nëse nuk je i lumtur, nëse ndihesh i paplotësuar, i zbrazët dhe të mungon motivacioni, bëj një ndryshim. Mos ekzisto. Jeto!