SIRENA
November 14, 2018
365 Pyetje dhe Përgjigje
March 13, 2019

UJKU DHE SHTATË KECAT

Përrallë e bukur dhe e shoqëruar me ilustrime plot ngjyra, e cila jo vetëm që është argëtuese, por nxitë imagjinatën dhe fantazinë e fëmijëve.

1€